Legekontoret 10.06.2021

Koronavaksinering

Det er nå en ny bølge med omikronsmitte. Det er derfor anbefalt at personer som er 65 år eller eldre tar en ny oppfriskningsdose, altså dose 4.

Selv om du har gjennomgått covid-sykdom anbefales det at du tar en ny oppfriskningsdose. Dette fordi det ser ut til at omikron gir lavere grad av beskyttelse enn tidligere varianter.

Vi starter denne runden med vaksinering på institusjoner og omsorgsboliger. Tilbudet til disse organiseres av vaksinekontoret i samarbeid med tjenestene.

Personer som er 65 år eller eldre som ikke bor på institusjon eller i omsorgsbolig, og de som ikke har tatt tredje dose, kan bestille time til vaksinasjon på nett eller ved å kontakte vaksinetelefonen. Det er også mulig å bestille time til vaksinasjon på apotekene via kommunens nettside.

  • Vaksinesenteret på Fetsund kommunehus og apotekene vaksinerer nå alle som ønsker det, uavhengig av bosted.
    For innbyggere i Lillestrøm så ønsker vi fortsatt at alle under 18 år og risikopasienter kommer til vaksinesenteret.
  • Det er mulig å møte til drop-in alle vaksinasjonsdager. Ved stor pågang må det påregnes ventetid, eller at man kan bli avvist. Drop-in tilbudet er kun gjeldende for innbyggere i Lillestrøm kommune.

Timebestilling

Dersom du har utfordringer med å bestille time på nett, kan du ringe oss på 940 07 002 (hverdager 09.00 - 15.00) eller sende e-post til bookingstotte@lillestrom.kommune.no.